Bart Stienen

Tuin- en landschapsarchitect

Al van kinds af ben ik, Bart Stienen, geïnteresseerd in tuinen en buitenruimtes. Van helpen bij het onderhouden van de tuin tot het hebben van een eigen moestuin. Buiten werken en bezig zijn met tal van planten was een ware passie.

Zo ben ik tijdens het secundaire onderwijs terechtgekomen in de ‘Tuin- en Landbouwschool” nadat Economie Moderne Talen toch niet echt mijn ding bleek te zijn.

Na het volgen van de Tuin- en Landbouwschool ben ik in 2007 als Tuin- en Landschapsarchitect afgestudeerd aan de toenmalige Horteco Hogeschool te Vilvoorde, nu gekend als Erasmus Hogeschool. Na het behalen van mijn diploma ben ik in bijberoep begonnen met het ontwerpen en onderhouden van tuinen. In hoofdberoep werkte ik in dienstverband als tuinaanlegger. Met een rugzak vol ervaring en veel toewijding, heb ik in 2018 de stap gezet om mij volledig toe te leggen op mijn eigen ontwerpen en projecten. Het bijberoep groeide uit tot een volledig zelfstandige zaak.