Een nieuwe tuin nodig?

Wij begeleiden je van A tot Z zodat je je geen zorgen moet maken.

Kennismakingsgesprek

In dit eerste stadium wordt er tijd gemaakt voor een vrijblijvend gesprek tussen klant en tuinarchitect. Hierbij geeft de klant een eerst idee of visie over zijn tuin weer, hij laat me weten wat zijn specifieke verwachtingen zijn. De klant maakt een moodboard of verwachtingslijstje.

Opmeting

Inventarisatie: de toestand van de huidige tuin wordt volledig in kaart gebracht met onder meer de bestaande hoogtepassen. Indien mogelijk en gewenst, worden ook de plannen van de huisarchitect erbij genomen zodat de woning mee in kaart kan gebracht worden bij het ontwerp van uw tuin.

Voorontwerp

De eerst visie naar uw nieuwe tuin wordt verwezenlijkt aan de hand van een grondplan en enkele 3D visualisaties.

Definitief ontwerp

Na overleg met u als klant en het doorvoeren van eventuele aanpassingen, komen we samen tot een definitief ontwerp. Dit bestaat uit een matenplan, een beplantingsplan en elektriciteits- en verlichtingsplan. Gevolgd door een begeleidende meetstaat.

Opvragen van offertes

Voor de realisatie van uw tuin begeleidt ik u ook in de zoektocht naar een professioneel aannemer. Ik vraag enkele prijsoffertes aan die vergeleken worden.

Realisatie en opvolging

Indien gewenst, sta ik ook in voor de communicatie en coördinatie tussen alle partijen om zo tot een succesvol project te komen. Indien nodig kunnen zo de werkzaamheden bijgestuurd worden.

Order Form

Please fill out the form and we'll get back to you asap